Marinované kuracie prsia v trojobale
Občas padne vhod pripraviť doma aj takúto vopred nachystanú rýchlovku. Rezňe má rád naozaj skoro každý 😊 a takto marinované budú príjemnou obmenou voči tým klasickým 🙄 K nim už len nejakú lahkú prílohu a obed či večeru máte do pól hodinky na stole 😉
__________________________________________________________________________________________
Potrebujeme:
1kg kuracie prsia, 4pl jogurt biely, 1 menšia cibula, 2pl paradajková pasta/pretlak, 1kl kopcovitejšia soľ, 1kl zarovnaná mleté čierne korenie, 2pl olej rastlinný
Na obalenie:
Strúhanka, múka, vajce
__________________________________________________________________________________________
1. Prichystáme si všetko čo budeme potrebovať. Kuracie prsia si už vopred nakrájame na plátky. Kedže marináda bude slaná, zvlášť ich soliť netreba.
2. Jogurt, nastrúhanú cibulu, pretlak, soľ, korenie a olej si dobre zmiešame. Kuracie prsia po jednom obalíme v marináde a odložíme do chladničky na 1 noc postáť. Ak chcete, môžte aj 2 dni 😊
3. V deň pečenia vyberieme z chladničky a tak ako sú, aj s marinádou , ich obalíme v klasickom trojobale. Následne ich vyprážame v dostatočnom množstve oleja z oboch strán ☺
Prajem dobrú chuť !
__________________________________________________________________________________________
Potrebujeme:
1kg kuracie prsia, 4pl jogurt biely, 1 menšia cibula, 2pl paradajková pasta/pretlak, 1kl kopcovitejšia soľ, 1kl zarovnaná mleté čierne korenie, 2pl olej rastlinný
Na obalenie:
Strúhanka, múka, vajce
__________________________________________________________________________________________
1. Prichystáme si všetko čo budeme potrebovať. Kuracie prsia si už vopred nakrájame na plátky. Kedže marináda bude slaná, zvlášť ich soliť netreba.
2. Jogurt, nastrúhanú cibulu, pretlak, soľ, korenie a olej si dobre zmiešame. Kuracie prsia po jednom obalíme v marináde a odložíme do chladničky na 1 noc postáť. Ak chcete, môžte aj 2 dni 😊
3. V deň pečenia vyberieme z chladničky a tak ako sú, aj s marinádou , ich obalíme v klasickom trojobale. Následne ich vyprážame v dostatočnom množstve oleja z oboch strán ☺
Rezňe vôbec nie sú vysušené akoby si niekto myslel 🙄 Sú mäkké a zvnútra vďaka tej jogurtovej marináde zostanú šťavnaté.
Podávame s prílohou podla chuti 😊
Prajem dobrú chuť !
Komentáre
Zverejnenie komentára