NAJLEPŠIE LÁNGOŠE Z CESTA Z CHLADNIČKY
ÚŽASNÉ LÁNGOŠE👌 NAJLEPŠIE AKÉ SOM KEDY JEDLA😉 Odkedy ich poznám, iné u nás doma už nerobím. Sú chuťovo výborné, celkom iné než tie z klasického kysnutého cesta👍 Cesto lahučké, nadýchané a zvonka jemne chrumkavé🥰 Ich príprava je tiež priam bezprácna, keďže si cesto zarobíte v jeden deň a až na druhý deň lángoše pečiete. Je to pohodlné a praktické👍😊 Cesto vám v pohode vydrží v chladničke aj 2-3dni, takže si nemusíte všetky lángoše upiecť naraz. Upečte tolko, na kolko máte chuť, alebo podla toho kolko práve potrebujete👍 Sú výborné potreté s cesnakom/cesnakovou vodou, alebo so syrom, či smotanou, kečupom, komu ako chutí😊 Dokonca si ho môžte spraviť aj ako pizzu🥰 Vrelo ich odporúčam!!!
POTREBUJEME:
∘ 1 kg hladká múka
∘ Cca. 7,5 dl voda
∘ 42g čerstvé droždie
∘ 3 pl jogurt
∘ 1 pl sol'
_____________________________________________________________
Robievam langoše skúsim aj tento recept.
OdpovedaťOdstrániťZdravím🙂 Verím, že neolutujete👍 Budem rada ak dáte potom vedieť.
OdstrániťAj ja robievam takéto langoše a v prípade války je možné robiť z cesta langoše uz za 30 minút po odstati v chlade. Robievam aj so smotanou miesto jogurtu-je to podobné.
OdpovedaťOdstrániťSkutočne najlepšie..! Nemajú chybu.
OdpovedaťOdstrániť