V rúre pečená kozľacinka s paprikou
Kozľacie mäso patrí u nás doma medzi obľúbené a to najmä pečené🙂 Vždy keď máme možnosť sa k tomuto mäsku dostať, tak ho pripravím aj na tento skvelý a pritom velmi jednoduchý spôsob😊 Ak máte tú možnosť, určite toto jedlo vyskúšajte priatelia!!!
________________________________________________________________________
Potrebujeme:
Mäso kozľacie, Čerstvú papriku, soľ, oregano, mleté čierne korenie, vodu na podliatie, trochu olej
_________________________________________________________________________
1. Kozľacie mäso môžte použiť aké máte. Ja tu mám stehno a rebrá, tieto časti lúbime najviac pečené🙂
2. Pripravíme si aj všetko ostatné čo budeme potrebovať. Nieje toho naozaj veľa, použijeme okrem soli len mleté čierne korenie a oregano. Ako sa hovorí "menej je niekedy viac" 🙂 tak to platí aj tu v tomto recepte. Iné koreniny nie sú potrebné, jedlo bude fantasticky chutné aj takto👍 Dalej si pripravíme aj zopár paprík.
6. Mäsko je po 1,5h krásne mäkučké🥰 krásne sa oddeluje od kosti. Na spodku pekáča zostala aj trochu chutná šťava🙂
A tu je už hotové jedlo😉😉 Krásne opečené a fantasticky voňavé!!!
Mäsko je krásne mäkučké a jemné😊 Úžasnú chuť mu dodalo nie len oregano, ale aj zelená paprika.
Podávať k mäsu môžte chlieb, alebo inú prílohu. My sme mali okrem chleba aj ryžu🙂
Komentáre
Zverejnenie komentára