ŠPALDOVÉ LÁNGOŠE Z CESTA Z CHLADNIČKY😍 PIZZALÁNGOŠE
Nemôžete klasickú hladkú múku, ale lángoš zbožňujete?🥰 Nesmútte a pripravte si tento úžasne chutný lángoš zo špaldovej múky!!! Verte, že rozdiel medzi klasickým a špaldovým lángošom je fakt len minimálny😉👍 Ja tieto lángoše zbožňujem a pripravujem ich dosť často, ako obmenu oproti klasickému. Cesto kysne pomaly cez noc v chladničke, preto je príprava tohto lángoša aj velmi jednoduchá a praktická🙂 V jeden deň ked máte pár minút času tak zamiesite a druhý deň lángoše upečiete👍 Podávať ich môžte klasicky s cesnakom, syrom, kečupom...alebo aj obložený a znovu ohriaty ako Pizzu😉👌 Chutí jednoducho FANTASTICKY❗❗❗ Určite vyskúšajte❗
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potrebujeme:
Cesto:
1kg špaldová hladká biela múka
cca.7dl voda studená
21g droždie čerstvé
1 vajce
5pl olej
1,5pl soľ
1kl cukor
Komentáre
Zverejnenie komentára